Ny hemsida.

Vi har äntligen ny hemsida!

Det är viktigt för Medic24 att möta våra kunders behov och vi därför stolta över att nu kunna presentera en fantastisk hemsida, som vi hoppas att alla våra kunder kommer att uppskatta.

Syftet med vår hemsida är att all information om våra produkter ska vara lätt tillgänglig hela tiden. Baserat på detta, vår hemsida är också responsiv, vilket innebär att det är lätt att navigera på vår sida med en smartphone, lika lätt som det är från datorn. Ikon för vår hemsida kan också placeras på din smartphone och du vill med en knapptryckning ha all information från vår webbplats tillgänglig.

I vår katalog kan du ladda ner produktblad, manualer, snabbguider, bipacksedlar, etc. för våra produkter.

Är du kund hos oss får du egen inloggning på begäran, och får tillgång till de vanligaste frågorna om våra produkter samt möjligheten att spara dina favoritprodukter. Med några tryck kan du också skicka dina beställningar direkt från webbplatsen.

Webbplatsen är under rekonstruktion och vi arbetar successivt med at anpassa alla länders hemsidor till respektive språk. Under tiden har vi norska produktdokument tillgänglig på web och vid behov av produktdokumentation på annat språk, ex.vis svenska, vänligen kontakta kundtjänst.